Cégtörténet

Múltunk és jelenünk

Cégünk, a D and M Consulting s.r.o. néven 2009-ben alakult meg azzal a céllal, hogy partnereink részére a legjobb megoldásokat nyújtsuk mind informatikai, mind pedig marketing vonalon. Az igények kiszolgálása akkor még elég szűk réteget ért el, így feladatunk része lett a folyamatos tájékoztatás, információnyújtás valamint a szakirányú oktatás.

Rá kellett jönnünk, hogy a régről magunkkal hozott kereskedelmi stratégiák nem működőképesek. Nekünk is meg kellett tanulnunk alkalmazkodni a változásokhoz, mert az online megjelenések térhódítása napról-napra erősebben követelte ezt meg. Azt is a gyakorlatban kellett megtanulnunk, hogy ha cégünk kiemelt fókuszába az online marketing került, akkor elengedhetetlen, hogy egy stabil és biztonságos informatikai háttér is rendelkezésünkre kell álljon. Ennek okán saját szerverparkkal üzemeltetjük valamennyi ügyfelünk marketing igényét, legyen akár egy céges levelezési rendszer, egy hírlevélküldő megoldás vagy saját weboldal, vagy akár webáruház. 

Ma már egy magabiztosan működő, dinamikus fejlődő céggé váltunk. Míg régen csak pár marketing szolgáltatást nyújtottunk, mára marketing ügynökséggé fejlődtünk. Saját kollégáinkkal és partnereinkkel közösen állunk valamennyi ügyfelünk rendelkezésére, legyen az akár egy egyszemélyes mikrovállalkozás által felmerült igény, vagy egy nemzetközi multinacionális cég kiszervezett projektjében való közreműködés vagy teljes kivitelezés.

Szaktanácsadóként folyamatosan nyújtunk konzultációs lehetőséget a hozzánk fordulók részére. Termék- és márkafüggetlenül tekintjük át közösen ügyfeleink marketing és kapcsolódó informatikai igényeit, hogy az a legbiztonságosabb és leghatékonyabb megoldást tudja számára nyújtani. 

 

Tervek és Célok

Ügyfeleink véleménye és piackutatásaink eredményei alapján 2017 első negyedévében elindítjuk önálló képzéseinket az online marketing és a kapcsolódó technikai tudás ötvözeteként. Nagy igény van a gyakorlati tudás megszerzésére, ahol nemcsak nagy vonalakban beszélgetünk a hozzánk fordulókkal a profitnövelés lehetőségeiről, az önálló és kreatív marketing és technikai megvalósítási lehetőségekről. Élő rendszerben, tantermi környezetben, esettanulmányokon és könnyen megtanulható tananyagok mentén kívánjuk saját tudásunkat és több mint 7 éves szakmai tapasztalatunkat átadni a hozzánk fordulóknak.

Ugyancsak idén kerül bevezetésre biztonságos felhő alapú szolgáltatásunk, melyre szintén van már igény ügyfeleink részéről. Ezen szolgáltatásunk utolsó simításainál járunk, s nem titok, hogy itt is a biztonság kerül a középpontba. 

 

További információk: