Tanácsadás és Konzultáció

Annak adunk marketing és értékesítési tanácsot, aki azt kéri tőlünk - akinek igazán szüksége van rá. Nagyon fontos, hogy már az elején tisztázzuk: közös célunk, hogy az Ön vállalkozása jobban teljesítsen, hogy több ügyfele legyen, hogy termékeiből / szolgáltatásaiból még többet tudjon eladni. Ennek tükrében komoly elhatározásra van szükség ahhoz, hogy sikeres legyen a tanácsadás teljes folyamata - kezdve a megismerkedéstől, egészen a konkrét megvalósításig. 

Tanácsadási szolgáltatásunkat az elmúlt 8 év tapasztalata alapján alakítottuk ki az eddig hozzánk forduló ügyfeleink igényei, valamint a folyamatosan fejlődő digitális marketing trendek alapján. Akár párórás konzultációról, akár egy- vagy többnapos tanácsadásról, vagy akár teljes újratervezésről van szó - biztos lehet benne, hogy kizárólag az Ön igényei és elképzelései a legfontosabbak számunkra. 

Témák, melyeket biztosan érintünk

Az Ön vállalkozásának múltja és jelene - a jövőt közösen alakítjuk ki!

Ismernünk kell az Ön konkrét elképzeléseit a digitális és hagyományos marketingről, hogy azokból mit valósított meg cégénél és mi az, amit tervbe vett, de még nem sikerült kivieteleznie. Látnunk kell, hogy a közös gondolkodásunk valóban egy irányba viszi-e elképzeléseinket, hogy az Ön cégét jobban megismerve akár azonnal használható tanácsokkal tudjunk szolgálni. Az e-beszámoló adatai és az e-cégjegyzékből elérhető dokumentumok sem hiányozhatnak a megbeszélésről. Őszintén, tisztán,   közösen - a siker felé!

Közös nevezőre hozzuk elképzeléseinket. 

Előforudlhat, hogy az Ön gondolatai a cége marketingjéről köszönőviszonyban sincsenek a mi tudásunkkal, tapasztalatunkkal. Ilyenkor fontos, hogy egyesével vizsgáljuk meg a kérdéses pontokat, hiszen a közös csapatmunka nem kerülhető el az Ön vállalkozásának sikeressé tételében. Finomítsuk, hangoljuk össze elképzeléseinket. Nem meggyőzni akarjuk Önt - csupán sikeressé kívánjuk tenni!

Célok, tervek, megvalósítás

Célok meghatározása, stratégia kialakítása, tervezési szintek, kivitelezési folyamatok, konkrét feladatok - ez már a marketing és értékesítési tanácsadás legjava. Ez már az a rész, ahol a fehér asztalnál kell kialakítanunk egyes területek feladat egységeit, ahol meghatározzuk a tartalmakat, a felelősöket és a határidőket. A határidők és felelősök kérdése természetesen tolódhat, hiszen a tanácsadást követően Önnek a munkatársaival is meg kell beszélnie, hogy mi vár rájuk - kire milyen feladatokat tud bízni. A következő  tanácsadási ülésen már az érintett kollégák bevonása is szükséges lehet. 

Gyakorlati tudnivalók

Személyes találkozó fontossága

Fontos, hogy már a kapcsolatfelvétel elején, közvetlenül tudjunk egymással konzultálni, így elsősorban személyes találkozót ajánlunk Önnek. Egyrészt jobban megismerjük egymást, így hatékonyabban tudunk közelíteni a kívánt célok elérése felé, másrészt sokkal produktívabb így már az első konzultációs találkozó is, ezzel segítve az Ön vállalkozását. 

A helyszín

A találkozókat saját irodánkban szoktuk megtartani (Budapest XII. kerület, Orbánhegyi út 49.) de természetesen nyitottak vagyunk arra, hogy a minket felkereső érdeklődő fél által javasolt helyszínre ellátogassunk. 

Kollégáink, szakértőink

Valamennyi kollégánk magas szakmai tudással bíró kompetens szakember, kiválasztásukban fontos szerepet játszik, hogy az Ön szakmai területét is átlássák és megalapozott, azonnali döntéselőkészítési támogatással tudjanak szolgálni.

Tanácsadási díjunk:

  • 4 órás tanácsadás: 200 EUR + ÁFA
  • Egy napos tanácsadás: 350 EUR + ÁFA
  • Kiszállási díj: Budapest és Komárno területén ingyenes, Magyarország és Szlovákia egyéb területén: 80 EUR + ÁFA, említett országokon kívül külön díjazás megegyezés szerint. 
    (Egyórás tanácsadásra nincs lehetőség, hiszen egy óra éppen csak arra lenne elegendő, hogy egymást megismerjük, hogy az alapvető igényeket és feltételeket tisztázzuk egymással.)

Garancia

Fontos! Amennyiben nem elégedett tanácsadási szolgáltatásunkkal, s ezt még az első tanácsadási órában jelzi felénk, úgy a szolgáltatást Önnek sem részben, sem teljesen, nem kell kifizetnie. De vegye figyelembe, hogy az elállás joga minket is megillethet, ha azt látjuk, hogy nem valódi szándékok vezérelték Önt, hogy nem is akar változást hozni vállalkozása marketing folyamataiban és tartalmában, mi is dönthetünk az elállás mellett. Az idő pénz - Önnek is, nekünk is. 

Jelentkezését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldje felénk, melyben kérjük, hogy adja meg elérhetőségeit, vállalkozása adatait és saját véleményét, amiért igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat.