Munkatársaink

Makay-Kálmán ötlete alapján jött létre a D and M Consulting. Az ő technikai és biztonsági megoldásai már a kezdetek óta szükségesek voltak ahhoz, hogy ügyfeleink teljeskörű és magas színvonalú szolgáltatást kapjanak mind tartalomban, mind pedig minőségben. Egyúttal ő a teljes technikai háttér felelőse, s külön büszkeséggel tölt el minket, hogy a közelmúltban megkapta az országosan egyedülálló "Az év útmutató szakembere" díjat az általa életre keltett informatikai biztonságtudatossági munkájáért az ITBN EXPO konferencia keretén belül.

Makay-Dévai Sarolta a D and M Consulting ügyvezetője és egyben alapítója is. Már a kezdetek óta feladata az eladási és marketing stratégiák kidolgozása, valamint a marketing kampányok megtervezése és kivitelezése. Valamennyi munkafolyamatban otthonosan mozog, így valamennyi érdeklődő és meglévő ügyfél igényére azonnal, szakmailag magas színvonalon és hitelesen tud reagálni. Konzultációs és oktatási feladatokat is ellát - tervei szerint az új, általa életre keltett oktatási üzletág vezetésével kíván a jövőben még többet foglalkozni.

Krasznay-Kelemen Rita 2016 elején csatlakozott a céghez, mint marketing asszisztens. Az ő feladata gördülékennyé tenni valamennyi partnerünkkel a közös együttműködést, valamint hogy folyamatosan friss és hasznos tartalommal lássa el ügyfeleink marketing kampányának egyes összetevőit. Valamennyi marketing tervezési és kivitelezési folyamatban mélyszintű gyakorlatot szerzett már, így az érdeklődők hozzá is bátran fordulhatnak kérdéseikkel.

Kun László a csapat legújabb tagjaként a kreatív vonalat erősíti. Az ő feladata többek között az újonnan érkezett online megjelenlések kivitelezése, a megrendelővel való egyeztetés a gyártási folyamat során. Rajta keresztül valósulhatnak meg olyan fontos részfeladatok, mint az arculatkialakítás, a céges fotógalériák és portrék, valamint a cégre szabott kiegészítő marketing elemek is. Ő fogja össze a fejlesztési és grafikai alvállalkozók munkáit is és végzi el rajtuk az utolsó simításokat annak érdekében, hogy az ügyfelek az elvárásaikhoz mérten garantáltan legjobbat kapják.