Oktatás: Tréning - Workshop - E-learning

Kinek ajánljuk képzéseinket?

  • Annak, aki szeretne önmaga betekintést nyerni az egyes marketing folyamatokba.
  • Annak, aki szeretné maga megvalósítani online elképzeléseit.
  • Annak, aki meg kívánja ismerni a főbb online tényezők szerepét és használatát az interneten.
  • Annak, aki magabiztosan szeretné tervezni vállalkozása bevételeit.
  • Annak, aki használható tudást szeretne kapni olyan részterületekről, mint pl.: közösségi média használata, hírlevél rendszerek használata, CMS alapú weboldalak kezelése, tartalom marketing alapjai, Google AdWords és egyéb hirdetési rendszerek. 
  • De természetesen megannyi olyan téma felmerül egy-egy nyílt nap alkalmával, amit egyéni oktatás keretében valósítunk meg, hiszen mindenkinek a saját vállalkozására szabható tudás a legértékesebb.

 

Képzéseinket nemcsak saját magunk, de az egyes témákat érintően neves szakemberek bevonásával végezzük, hogy Ön biztosan a leghasznosabb órákat fektesse be önképzésébe és ne egy újabb üres tréningen való részvétel vegye el a szabadidejét. Számunkra is fontos az Ön elégedettsége, de ami méginkább nyomós ok, az az Ön igénye és céljai, amik megvalósításában minket választ segítségül.

Képzéseinket alapesetben irodánkhoz kapcsolódó előadó termünkben tartjuk, de igény szerint külső helyszínre is kimegyünk.

Képzéseinkről hamarosan megújuló www.marktrain.hu weboldalunkról tájékozódhat vagy írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, s kollégánk tájékoztatja Önt képzési lehetőségeinkről.